Hoe u een knop invoegt in Excel 2007

Excel 2007 is een spreadsheetprogramma dat deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite. Een knop in Excel 2007 is een interactief object waarmee een actie wanneer erop wordt geklikt. Het kan het uitvoeren van acties, zoals afdrukken van het werkblad, het uitvoeren van berekeningen en het filteren van gegevens. Excel heeft formulierknoppen en ActiveX-knoppen. Codering van kennis is niet nodig met de "Record" optie in de knop van een formulier. "Record" bespaart de acties die u uitvoert, zodat de macro ze kan herhalen.

Instructies

1

Open Excel en controleer of het tabblad 'Developer' beschikbaar op het lint is. Als het niet het geval is, klikt u op de Windows-knop en klik vervolgens op de knop "Excel Options". In de "Populair" opties, klikt u op het selectievakje naast "Show Developer tab in het lint." Klik op 'OK'.

2

Klik op het tabblad 'Developer' en op 'Insert'.

3

Klik op het eerste pictogram in de hogere linkerhoek van "Formulierbesturingselementen" voor het invoegen van een besturingselement Formulierknop, of klik op het eerste pictogram onder "ActiveX-besturingselementen" voor een ActiveX-knop.

4

Klik met de linkermuisknop op het gedeelte van het Excel-blad waar u de knop maken en sleep om een vak te maken.

5

Een macro toewijzen aan de knop in de "Macro toewijzen" venster dat voor de formulierknop verschijnt. U kunt een nieuwe macro maken door te klikken op de knop "Nieuw" of record een door te klikken op de "Record" knop. "Nieuwe" Hiermee opent u Visual Basic zodat kunt u uw code invoeren. Als u een macro opnemen, druk op de "Record" knop en geef de macro een naam. Toewijzen van een sneltoets en een beschrijving desgewenst en klik op 'OK'. Voer de acties die de macro moet uitvoeren. Wanneer u klaar bent, klikt u op de "Stop Recording"-knop in het lint en de macro is opgeslagen. Voeg code toe aan de ActiveX-knop, dubbelklikt u op de knop en vervolgens toevoegen in uw code. Druk op "F1" voor hulp en druk op "Alt" + "Q" om te slaan en terug te keren naar Excel.