Hoe toegang krijgen tot gegevens gehouden op mij

Windows ME is een ouder besturingssysteem nog steeds op sommige computers geïnstalleerd. U kunt netwerk een Windows ME-computer met de rest van uw Windows-computers. Voor toegang tot de bestanden voor een computer op Windows ME, moet u een schijf van de lokale computer toewijzen aan de Windows ME-computer. Hiermee kunt u toegang tot alle bestanden, met inbegrip van werkend systeem, persoonlijke documenten en installatiebestanden.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop. Klik op 'Computer'. Het scherm van uw Windows 7 Explorer wordt geopend, waaruit blijkt dat alle huidige toegewezen stations en de lokaal geïnstalleerde harde schijven op uw computer.

2

Klik op "Een netwerkstation toewijzen". Kies een stationsletter van de "Drive" drop-down box. De letter "Z" wordt gekozen door standaard.

3

Klik op "Bladeren". Dubbelklik op "Computers" en dubbelklik op de naam van de computer voor uw Windows ME-computer. Dubbelklik op de gedeelde map en klik op 'OK'.

4

Klik op "Finish" om de aandrijving in kaart. Dubbelklik in het venster "Computer" op het nieuw toegewezen station toegang, kopiëren of verwijderen van de bestanden voor een computer op Windows ME.