Hoe toegang krijgen tot Dll bestanden t/m C

Hoe toegang krijgen tot Dll bestanden t/m C


Dynamic Link Library bestanden-- of dll-bestanden, bevatten zoals ze zijn beter bekend--informatie waarmee verschillende programma's om met elkaar te communiceren. Dll-bestanden worden vaak geïmplementeerd in computer programmering verminderen opslageenheid zede, zoals meerdere programma's één DLL-bestand voor communicatie en instructie gebruiken kunnen. Een voorbeeld hiervan is het gemeenschappelijk "libusb-win32.dll," dat regelt de communicatie voor alle USB-apparaten aangesloten op een computer. Als een dll-bestand beschadigd of ontbreekt wordt, zal de programma's en hardware die afhankelijk zijn van het ophouden te functioneren. Zoeken en vervangen van de beschadigde DLL-bestanden zullen dergelijke problemen repareren.

Instructies

1

Klik op het menu Start in Windows en dubbelklik op het logo "My Computer" om te beginnen met het opsporen van DLL-database van de computer. De meeste werkende systemen opslaan Systeeminfo in de C-schijf, dus dubbelklikt u op deze drive om te bladeren. Als er een waarschuwingsscherm waarin wordt verklaard dat de systeembestanden zijn momenteel verborgen is, selecteert u de "Toon systematiek archief" of "Toon de inhoud van deze map" optie en doorgaan met bladeren. Open de Windows-map.

2

Open de submap met het label "Systeem-32." Dit is waar de meerderheid van de dll-bestanden zich bevinden. Typisch, is de enige reden dat een dll-bestand niet zou ligt hier als een gebruiker anders tijdens de programmainstallatie van een aangeeft. Scroll naar beneden in de map totdat u het DLL-bestand dat u zoekt.

3

Klik op "Extra" en vervolgens "Vouwblad keuzemogelijkheden" als geen dll-bestanden worden weergegeven in de map System-32. Kies het tabblad "Weergave" en selecteer in de opties voor het weergeven van verborgen bestanden en mappen. Ook, selecteer de optie bestandsextensies voor bekende bestandstypen weergeven. Alle dll-bestanden moeten nu verschijnen in de map System-32 als die eindigen op ".dll."

Tips & waarschuwingen

  • Maak kopieën van de DLL-bestanden die u gaat wijzigen of verwijderen. Dit kan gedaan worden met behulp van Windows backup en restore, door het creëren van een restore punt voordat u begint met werk. Er is een snellere manier back-up van een dll-bestand te kopiëren en plakken naar een USB-station met behulp van Ctrl + C en Ctrl + V.
  • Verwijderen of veranderen van DLL-bestanden kan uw werkend systeem te crashen. Verwijder een dll-bestand niet tenzij u haar functie weet en zeker weet dat de verwijdering noodzakelijk is.