Hoe toe te passen van een dia om terug te keren van tijdelijke aanduidingen naar hun oorspronkelijke positie in PowerPoint 2007

Hoe toe te passen van een dia om terug te keren van tijdelijke aanduidingen naar hun oorspronkelijke positie in PowerPoint 2007


Aan het einde van een lange dag staren u op uw bureau, bezaaid met papieren. Als slechts er een manier om alles in de juiste positie automatisch. Misschien een kleine robot genaamd Nigel. Wat u Bureau ontbreekt, PowerPoint 2007 heeft in volle kracht. Nadat je klaar bent bewegende objecten rond op een PowerPoint-dia, kunt u alle objecten, riep van tijdelijke aanduidingen, terug naar hun oorspronkelijke posities met de klik van een knop herstellen. U kan ook de knop Nigel, bellen als u wilt.

Instructies

1

Open PowerPoint en open vervolgens het bestand dat u wilt werken en klik op de dia waarvan u wilt herstellen in de lijst aan de linkerkant van de indeling.

2

Klik op het tabblad "Start" in het lint van Office.

3

Klik op de knop "Reset" op het gebied van 'Dia's '. Alle tijdelijke aanduidingen zal terugkeren naar hun oorspronkelijke posities. Merk op dat dit alleen van invloed op objecten die oorspronkelijke naar de dia zoals de titel, de inhoud en de voetteksten waren. Extra objecten die u hebt toegevoegd, worden niet verplaatst.

Tips & waarschuwingen

  • De lay-out functies in de weergave diamodel wijzigen Klik op "View" en vervolgens "diamodel." Aanpassingen aan de indeling van de dia's hier zal gelden voor alle dia's in uw presentatie.
  • Selecteer een andere lay-out door te klikken op het tabblad "Start" is vervolgens op de knop "Layout" op het gebied van 'Dia's '. Sommige opties zijn "Twee inhoud Slide" of "Afbeelding met een bijschrift."