Hoe teken een Shape in Microsoft Word 2007

Als u niet over een afzonderlijke afbeeldingseditor beschikt, maar wilt gebruik maken van Word-tekeningen, zet de knop vormen om te werken. Voorheen bekend als AutoVormen (in Word 2003 en hieronder), kunt de functie Shapes u tekeningen te gebruiken voor elk project. U hoeft niet te verlaten van Word 2007 als vormen, banners, toelichtingen of basisvormen wilt invoegen. U kunt bovendien een vorm van uw eigen maken met vrije lijnen. Als u de shape tekent, bepalen de grootte en positie op de pagina.

Instructies

Vormen tekenen

1

Open een nieuw of bestaand document in Microsoft Word 2007.

2

Selecteer de tab "Invoegen" uitvouwen de opdracht "Vormen" in de groep "Afbeeldingen" en klik op de vorm die u wilt tekenen.

3

De linkerknop van de muis ingedrukt en sleep het over uw pagina om de shape te maken.

4

Laat de muisknop los wanneer de vorm het juiste formaat. Van een tekening verkleinen, pak een van de hoeken en duw naar binnen om te voorkomen dat vervorming. Om het te vergroten, haal uit elke hoek van de shape.

5

Selecteer de shape op de pagina. Als u een vorm nadat deze gemaakt, selecteert u de "Format" tab. Klik op "Shape wijzigen" in de groep "Vormstijlen". Zoek en selecteer een andere shape op de tribune. De shape wordt vervangen op uw pagina.

Tekenen van vrije vormen

6

Volg stap 2 van de vorige sectie voor toegang tot "Vormen." Ga naar de sectie "Lijnen" en selecteer "Freeform" uit de lijst.

7

Ga naar je pagina en klik op het gebied waar u wilt dat de vorm om te beginnen.

8

Beweeg de muis naar de richting die de vorm moet blijven. Klik op een gebied op uw pagina om een nieuwe richting voor de shape instellen. De shape wordt telkens wanneer die u op een gebied op uw pagina klikt getekend.

9

Gaan met het tekenen van de shape totdat het er uitziet zoals die u wilt. Dubbelklik op de tekening te voltooien.

Scribble tekenen

10

Selecteer "Krabbel" in "Lijnen" in de "Afbeelding"-groep.

11

Klik op een willekeurige plaats op uw pagina. Sleep uw muis over de pagina (met behulp van het als een inkt pen) om de gewenste vorm te maken.

12

Dubbelklik op of terug te keren naar uw startpunt om te voltooien van de tekening.