Hoe te vullen van de inkt voor een Lexmark Z1300De Lexmark Z1300 inkjetprinter is een populaire keuze voor zowel thuisgebruikers als kantoorpersoneel, maar het is belangrijk om de printer naar behoren. Onderdeel van dat onderhoud verandert de inktcartridges wanneer ze leeg zijn, maar de kosten van deze vervangende cartridges vrij hoog kunnen. Veel eigenaren van Lexmark printers vinden dat hun oude cartridges navullen hen een heleboel geld bespaart.

Instructies

1

Open de klep van de Z1300 en wacht tot de inktcartridges te glijden naar het midden. Nooit het verplaatsen van de printerkoppen handmatig--doen dus beschadigen de printer.

2

Til de klep printcartridge en kantelen van de cartridge naar voren. Til deze langzaam uit de printer en zoek het gat van de kleine adempauze in de buurt van het label. Een naald in dit gat adempauze te verbreden het invoegen.

3

Sommige papieren handdoeken of een drop-doek over uw werkgebied vastgelegd en verwijder de fles spuit en inkt uit de inkjet refill kit. Langzaam Vul de injectiespuit met inkt, ervoor te zorgen dat geen lucht belletjes vorm.

4

De refill kit spuit invoegen de lege cassette en duw naar beneden totdat je voelt dat de bodem van de cartridge. Duw de plunjer en vul de patroon van de bodem. Navullen van de inkjet cartridge van de bodem zal verminderen de kans dat lucht bubbels zullen vormen.

5

Blijven de cartridge te vullen en de spuit verwijderen wanneer de cartridges vol is. Opzij van de spuit en veeg overtollige inkt uit de inktcartridge. Plaats de nagevuld cartridge terug in de printer, flip onderaan het deksel van het cartridge en sluit het deksel op de Z1300 printer.