Hoe te voegen Word-documenten in InDesign

Hoe te voegen Word-documenten in InDesign


Een Word-document kan worden aangepast wanneer het wordt ingevoegd in InDesign. InDesign kunt u voor het behoud van de stijlen en opmaak (behalve opsommingstekens en genummerde lijststijlen) die werden gebruikt in het oorspronkelijke Word-document met de optie Toon importeren. Volgens Adobe, "InDesign importeert meeste karakter en alineaopmaak uit tekstbestanden kenmerken maar meeste informatie van de pagina-indeling, zoals instellingen voor marges en kolom (die u in InDesign kunt instellen) genegeerd."

Instructies

Één Word-Document invoegen

1

Start InDesign en open het bestand waar Word wordt ingevoegd.

2

Selecteer het gereedschap "Tekst" in de gereedschapset. Klik vervolgens op "Bestand" en "Plaats" op de werkbalk of druk op 'Ctrl + D' (Windows) of "Cmd + D' (Mac). Het dialoogvenster "Plaatsen" verschijnt.

3

Hef de selectie van "Importopties tonen" om tekst zonder opmaak invoegen of selecteer "Importoptie Toon" tekst met opmaak ingevoegd.

4

Ga naar het Word-bestand dat u wilt invoegen en dubbelklik erop.

5

Plaats uw cursor op de positie waar u het Word-document wilt weergeven, en klik vervolgens het gebied.

6

Gebruik uw muis om uit te breiden van het tekstvak met het Word-document om de inhoud zichtbaar te maken.

Invoegen van meerdere Word-documenten

7

Open een nieuw of bestaand bestand in InDesign. Selecteer vervolgens het "gereedschap" vanuit de werkset.

8

Klik op het gebied waar u wilt uw document worden weergegeven en er tekenen van een tekstframe. Herhaal deze stap als u meer tekstframes aan de pagina toevoegen.

9

Selecteer "File" en "Plaats" op de werkbalk.

10

Selecteren of deselecteren "Show importopties." Selecteer de Word-documenten die u wilt toevoegen. Schakel meerdere documenten, houdt "Ctrl" ingedrukt terwijl de bestanden worden ingevoegd. Klik op 'Openen'.

11

Klik op het eerste tekstframe waar u het eerste Word-document te gaan. Het Word-document zal er worden toegevoegd.

12

Klik op het volgende tekstframe waar de volgende Word-bestand moet gaan, herhaal deze stap totdat alle documenten die u wilt invoegen worden toegevoegd.