Hoe te voegen harde Returns

Hoe te voegen harde Returns


Een harde return wordt gebruikt in tekstverwerkingsprogramma's aan het einde van een alinea. Tekstverwerkingsprogramma's blijven zinnen voor onbepaalde tijd totdat de gebruiker een harde voegt return om duidelijk te maken dat de huidige alinea voltooid is en een nieuwe is ongeveer te beginnen. Het is belangrijk om te harde returns gebruiken om ervoor te zorgen dat juiste opmaak van een document. Het invoegen van een harde return is zeer snel en gemakkelijk te doen. Als eenmaal geleerd, is het gedaan zonder veel inspanning.

Instructies

1

Beslissen waar de zin of de alinea die u schrijft moet eindigen. In de meeste gevallen is het tijd om te beginnen een nieuwe alinea wanneer een onderwerp iets verandert of wanneer een afzonderlijk punt of argument is ongeveer te voeren.

2

Voeg de juiste interpunctie aan het einde van de alinea. Dit zal afhangen van de zin die het einde van de alinea. Als er een verklaring, gebruik een periode. Als er sprake is, gebruik een vraagteken, enzovoort.

3

Plaats de cursor direct aan de rechterkant van de interpunctie aan het eind van de laatste zin door links te klikken met de muis op het exacte punt dat u wenst te plaatsen het.

4

Een harde return invoegen door op Enter te drukken op het toetsenbord. Dit nu betekent dat de paragraaf is afgelopen en een nieuwe is ongeveer te beginnen.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt ook de Enter-toets lijn spaties onder bestaande tekst moeten worden toegevoegd. Simpelweg treffer naar de steken toonsoort, en de cursor een regel, lege ruimte erboven verlaten omlaag zal gaan.