Hoe te voegen bijlagen in een E-mail in Word 2007

Microsoft heeft de instrumenten om onze dagelijkse kantoorwerk gemakkelijker ontwikkeld. E-mails zijn een must in een kantooromgeving. Maken van individuele e-mails naar elke client kunnen zeer tijdrovend en inefficiënt voor wie moet doen een e-mail blast aan een database met klanten. Microsoft Office heeft een functie die u toelaat om bulk gepersonaliseerde e-mail maken en stuur het naar uw lijst met contactpersonen in een handomdraai opgenomen. Microsoft Word 2007 heeft e-mailfuncties geïntegreerd in een standaarddocument en als het bericht verzonden. U kunt samenvoegen van bijlagen in een e-mail en stuur het met gemak.

Instructies

1

Microsoft Word 2007 start. Selecteer het tabblad "Mailing" voor het configureren van de Wizard Afdruk samenvoegen. In de werkbalk, kies de optie "Afdruk samenvoegen starten" en selecteer de "stap door stap Wizard Afdruk samenvoegen" in het drop-down menu. Een panel zal verschijnen in het rechtergedeelte van uw werkruimte van Microsoft Word.

2

Selecteer de "Radio" voor e-mailberichten en vervolgens klikt u op "Volgende beginnen Document" gelegen aan de onderkant van het deelvenster Afdruk samenvoegen.

3

Kies uit de opties "Gebruik het huidige Document," "Start van een sjabloon" of "Start van een bestaand Document" onder de "Select Starting Document categorie." Aan de onderkant van het deelvenster Afdruk samenvoegen, klikt u op "Volgende" en selecteer vervolgens "Ontvangers" om verder te gaan.

4

Selecteer de optie 'Gebruik een bestaande lijst' en klik op "Bladeren". Zoek het document met uw lijsten met contactpersonen. Zo kan het een Access-database, tekstdocument, blad van het Excel of enig ander document dat kan worden gelezen door Microsoft Word. Kiezen die u wilt verzenden van de e-mail naar uit uw lijst met contactpersonen. Klik op "Next", en uw e-mailbericht schrijven.

5

Overeenkomen met de verschillende velden van uw e-mail. Als u opnemen van een begroetingsregel wilt, klikt u op de link "Begroetingsregel". Het aanpassen van dit gedeelte volgens hoe wilt u uw e-mail om te kijken. Voor elke link die u kiest zal een pop-up venster verschijnen. Klik op "Match" in elk venster dat verschijnt. Klik op "Volgende" en uw e-mailbericht te gaan bekijken.