Hoe te verwijderen Windows Messenger servicepack 2

Windows Messenger is een chatprogramma dat wordt geleverd met een Service Pack 2-update. Het programma is strak geïntegreerd met vele programma's, zoals Internet Explorer, Outlook Express en hulp op afstand. Sommige gebruikers, echter vinden het uiterst vervelend, aangezien het laadt automatisch tijdens het opstarten van elk. U kunt dit programma volledig met behulp van een eenvoudig commando dat het proces wordt afgesloten en verwijderd uit de computer verwijderen.

Instructies

1

Sluit uw webbrowser en Windows Messenger. Sluit Outlook Express en hulp op afstand als u hen momenteel gebruikt. Beide programma's Windows Messenger gebruiken en moeten worden gesloten voordat u verdergaat met de de-installeren.

2

Klik op "Start" en vervolgens "Run". Een venster wordt geopend.

3

Typ in "RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection % windir%\INF\msmsgs.inf,BLC. Remove"(zonder de aanhalingstekens) en druk op"Enter". Het verwijderingsproces automatisch zal beginnen, en je ziet een venster verschijnen aan de bovenkant verlaten van het uw scherm. Wanneer het proces voltooid is, zal uw Windows Service Pack 2-systeem vrij zijn van Windows Messenger.

4

Controleer het paneel van de taak in de rechterbenedenhoek van het scherm, door de klok, om te zien als Windows Messenger volledig is verwijderd.