Hoe te verwijderen watermerken in een PDF met Adobe Acrobat 7.0 Professional

Hoe te verwijderen watermerken in een PDF met Adobe Acrobat 7.0 Professional


Zodra u een PDF-bestand in Adobe Acrobat maakt verwijderen u niet gewoon het watermerk of achtergrond. Deze bestanden zijn ontworpen om te voorkomen dat een dergelijke grote veranderingen. Watermerken kunnen worden vervangen, wel. Als u een watermerk wilt weergeven in uw PDF-bestand niet wilt, moet u maken van een watermerk dat verschijnt alleen in naam. U kunt een bestand om te zetten van het ongewenste watermerk zodat de programmering binnen Acrobat het watermerk te vinden wanneer er niet één zichtbaar op het scherm.

Instructies

1

Selecteer Adobe Acrobat 7.0 Professional is gelegen in het Menu Start en laat ze volledig laden op het scherm. Selecteer "Open" in het bestandsmenu van Adobe Acrobat. Selecteer het PDF-bestand dat u wilt bewerken uit de ingevulde lijst.

2

Microsoft Office Word laden vanuit het startmenu. Selecteer "Nieuw" in het Menu Word bestand. Zodra het document is geladen, selecteert u 'Opslaan als' in het Menu Word bestand. Naam van dit bestand "watermerk leeg" en selecteer". PDF"als het bestandstype. Selecteer "Save". Microsoft Office Word afsluit.

3

Selecteer "watermerk en achtergrond" vermeld onder het Menu Adobe Acrobat Document. Het dialoogvenster watermerk en achtergrond laadt nu op uw scherm.

4

Selecteer "Bladeren" en selecteer de "lege watermerk" PDF-bestand dat u hebt gemaakt in Microsoft Office Word. Selecteer "OK." Het ongewenste watermerk is nu verdwenen. Selecteer "Save" de aangebrachte wijzigingen op te slaan.