Hoe te verwijderen vrienden op Wild Ones op Facebook

Hoe te verwijderen vrienden op Wild Ones op Facebook


Wild Ones kuilen Facebook gebruikers tegen elkaar in dynamische free-for-all gameplay. Elke speler controles een harige diertje op het scherm. Het spel wordt niet gespeeld real-time; in plaats daarvan gebruikers verplaatsen en aanvallen eenmaal per beurt tekenen van een verscheidenheid van virtuele wapens. Alleen u spelen wanneer u op de toepassing klikt en willen deelnemen aan de sessie. Echter, ontkennen van al deze afzonderlijke spel verzoeken van vrienden krijgt vervelend na verloop van tijd. Als je moe van het spelen met een specifiek individu bent, kunt u hen volledig te verwijderen uit uw vrienden Wild Ones. De Wild Ones toepassing trekt uit uw belangrijkste Facebook vriendenlijst. Als u een vriend wilde Ones verwijderen wilt, moet u de persoon op Facebook helemaal defriend.

Instructies

1

Open uw webbrowser en bezoek facebook.com.

2

Log in op uw Facebook-account.

3

Klik op de omlaag wijzende pijl naast de knop "Account" op de blauwe balk aan de bovenkant van het scherm. Verschillende clickable opties verschijnen op uw scherm.

4

Klik op de optie "Bewerken vrienden".

5

Klik op de drop-down box met het label "Onlangs wisselwerking" net onder de belangrijkste "vrienden" kop.

6

Klik op "Alle vrienden."

7

Klik op de "X" naast de naam van de vriend die u wilt verwijderen. Een popup-venster zal vragen als u zeker over defriending het individu bent.

8

Klik op "Verwijderen van vrienden" op het pop-upvenster. Het individu is nu verwijderd uit uw Wild Ones en Facebook vriend lijst. Als u communiceren met deze persoon weer in het spel of via Facebook's website wilt, moet u opnieuw toe te voegen hem als een vriend.