Hoe te verwijderen van iemands bril met Photoshop ElementsAdobe Photoshop is een consument-niveau grafisch programma dat wordt gebruikt voor vele verschillende doeleinden, maar vooral voor het bewerken van foto's. Mensen hebben de neiging te denken aan de volledige Photoshop programma als ze praten over het bewerken van foto's, maar elementen heeft een aantal krachtige hulpmiddelen voor dit doel. Bijvoorbeeld, hebt u een foto van een persoon (uzelf of iemand anders) het dragen van bril en u wilt verwijderen van de glazen voor de foto, dit proces is snel en professioneel uitgevoerd met behulp van Photoshop Elements.

Instructies

1

Laad de afbeelding waarmee u werken wilt met op uw computer. U kunt dit doen door het overbrengen van een digitale bron, zoals een camera of een CD of door te scannen in als het wordt afgedrukt. Echter, als u een scanner gebruikt, gebruik een hoge resolutie (ten minste 600 DPI).

2

Open Photoshop Elements. Selecteer "File" en klik op 'Openen'. In het dialoogvenster dat verschijnt, bladert u naar de foto die u hebt geladen en open het.

3

Selecteer het gereedschap "Kloonstempel" op de werkbalk aan de linkerkant. In de opties boven de penseelgrootte iets kleiner de breedte instellen van de frames van de bril.

4

De "ALT" toets op uw toetsenbord ingedrukt en klik met je muis op een gebied van het gezicht in de buurt van een gedeelte van de bril. Gebruik de muis om te tekenen over het gedeelte van de bril en elementen zal gebruik maken van de plek waarop u hebt geklikt op als een verwijzing te vervangen.

5

Herhaal stap 4 tot alle secties van de bril vervangen. U zult waarschijnlijk moeten nieuwe referenties punten selecteren vaak terwijl u werkt. U kunt dezelfde methode hoogtepunten op de lenzen te laten verdwijnen, ook verwijderen.

6

Selecteer "File" en klik op Save"As." In het dialoogvenster dat ijslollie opwaarts naam van het bestand en sla het op als een hoge resolutie JPEG.