Hoe te verwijderen van foto Tags op Facebook

Hoe te verwijderen van foto Tags op Facebook


Het is gemakkelijk te laten meeslepen met tagging vrienden op Facebook. Als u besluit dat u wilt later verwijdert een markering van uzelf of een vriend uit een foto die u hebt geboekt, kunt u dit doen met een paar klikken van de muis. Als een vriend u heeft getagd in zijn foto's, kunt u de tag foto van jezelf-- maar niet van een van de andere mensen in de foto verwijderen.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Facebook-account met uw e-mailadres en wachtwoord.

2

Klik op je avatar op de bovenste, linker hoek van het scherm. Verplaats de muis naar de link "Foto's" net onder de avatar en klikt u op.

3

Scroll naar beneden de pagina totdat u de foto met de tag die verwijdering vereist hebt gevonden. Dubbelklik op de afbeelding met de muis.

4

Zoek onder de foto naar uw naam. Klik op de link "Tag verwijderen" tussen de haakjes net na uw naam. De foto-tag zal onmiddellijk verdwijnen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een tag per ongeluk verwijdert, kunt u de foto gemakkelijk opnieuw labelen. Klik op de link "Label this Photo" net onder de foto in de in de linker benedenhoek van het scherm. Klik op het gezicht van de persoon die tag, typt u de naam van de persoon in de witte pop-vak en druk op "Enter". Klik op de link "Gedaan Tagging" op de linker benedenhoek van de foto.
  • Een bericht zal niet post aan uw Facebook muur wanneer u un-tag van een foto van jezelf of een vriend.
  • Er is geen manier om te verwijderen van een foto niet unit-linked identificatielabel van jezelf uit foto's Gepost door niet-vrienden, op het moment van publicatie.