Hoe te verwijderen van een surfplank technologie Tracking Application

Hoe te verwijderen van een surfplank technologie Tracking Application


Surfplank tracking toepassingen worden gebruikt voor het bijhouden van gestolen surfplanken op een Windows-gebaseerde computer. Surfplank trackers zijn kleine chips ingevoegd op een surfplank naar het afgeven van een GPS-locatie als de Raad van bestuur is ooit gestolen. Als u schrappen van de toepassing van uw computer willen zou, kunt u de Windows Uninstaller gebruiken. De Uninstaller van Windows wordt geleverd met alle versies van Windows en wordt gebruikt voor het verwijderen van programma's vanaf de harde schijf van het systeem. U hoeft niet te worden een computergenie te verwijderen van deze programma's uit uw systeem, maar u moet beheerdersbevoegdheden.

Instructies

1

Start de computer opnieuw en meld u aan als beheerder van het inlogvenster.

2

Klik op de knop "Start" en klik dan op de "Control Panel".

3

Klik op het pictogram "Programma's" van de bodem van het menu en klik op het pictogram "Programma's en onderdelen".

4

Klik op de toepassing van de SBT in de lijst van programma's geïnstalleerd op uw computer.

5

Klik op de "Uninstall" knop aan de bovenkant van het scherm. U kunt ook Klik met de rechtermuisknop op de toepassing van de SBT en klik op "Verwijderen".

6

Wacht tot het programma van uw computer te verwijderen. Het pictogram van de toepassing zal verdwijnen uit de lijst met geïnstalleerde programma's op het systeem wanneer het heeft verwijderd.