Hoe te verwijderen van een Lass.EXE-bestand

Hoe te verwijderen van een Lass.EXE-bestand


Wanneer de computer wordt geïnfecteerd door lass.exe, kunnen hackers externe toegang tot uw computer krijgen en stelen van belangrijke informatie zoals wachtwoorden, bankrekeninggegevens en sofi-nummers die u hebt getypt in andere websites. Merken dat uw computer is geïnfecteerd kunnen moeilijk, maar enkele van de tekenen dat uw computer is ingebroken met het lass.exe-virus zijn lass.exe uitgevoerd in uw Manager van de taak, of foutberichten met betrekking tot de lass.exe zien. Gelukkig kunt u wegnemen naar de virus vrij gemakkelijk.

Instructies

1

Klik op de knop Start op het bureaublad en ga naar 'Zoeken'. Selecteer in het zoeken, "Zoek lokale vaste schijven". Typ vervolgens in "lass.exe" (zonder aanhalingstekens) in de zoekbalk en de hit 'zoeken'. De locatie van het virus zal verschijnen.

2

Noteer de locatie van het bestand lass.exe op uw computer (bv. c:\windows\lass.exe)--or Markeer de locatie van het lass.exe-bestand terwijl u bent in de "Search"-toepassing, en kopieer en plak de locatie in een tekstverwerker. Als u problemen bij het vinden van de lass.exe locatie ondervindt, klik met de rechtermuisknop op het bestand lass.exe en klik op 'Eigenschappen'. U vindt er alle de bestandsgegevens, met inbegrip van de locatie.

3

Druk op 'Ctrl + Shift + Esc"gelijktijdig het om Taakbeheer te openen. Ga naar het tabblad "Processen" en zoek de lass.exe bestand. Selecteer het bestand lass.exe en druk op de "Proces beëindigen" knop om te schakelen van de toepassing. Sluit Taakbeheer.

4

Eventuele restanten van het lass.exe-virus verwijderen door naar uw "Start" knop en selecteren "Run". Wanneer u wordt gevraagd welk programma uitvoeren, typ "cmd" (zonder aanhalingstekens) en druk op "OK" om het openen van de Windows-beheerder.

5

Typ in de map dat de bestandslocatie van de lass.exe in (bijv was. C:\Windows\lass.exe). Dit zal u alle inhoud die in die map, met inbegrip van verborgen bestanden tonen. U kunt alle lass.exe bestanden afzonderlijk verwijderen of, als de gehele map is geïnfecteerd, kunt u de hele map ook verwijderen. Dit doen door te typen "del" voor de locatie van het bestand of de map wilt verwijderen (bv. del C:\Windows\lass.exe). Selecteer "OK."