Hoe te verwijderen van een FK Bifrost Trojaan

Hoe te verwijderen van een FK Bifrost Trojaan


De BiFrost FK is een Trojaans paard dat aanvallen van uw computer door te profiteren van de vele gaten in het Windows-besturingssysteem. Zoals veel trojans integreert BiFrost zich in dagelijkse programma's, zoals uw webbrowser in een poging om het moeilijker te verwijderen. Deze bijzondere trojan vormt een ernstige bedreiging voor u en uw computer zoals het opent poorten voor hackers te krijgen in en potentieel uw persoonlijke informatie te stelen. Gelukkig, is er een manier om zich te ontdoen van uw computer van dit smerige virus. In deze handleiding zullen we kijken naar het verwijderen van deze vervelende vorm van malware en te voorkomen dat het in de toekomst terugkomen.

Instructies

Hoe te verwijderen van een FK BiFrost Trojaan

1

Download een anti-virus software van uw keuze, als u niet reeds hebt en installeer het. Een gratis programma dat met name goed werkt is Microsoft Security Essentials, als het mooi in Windows integreert en kan het uitvoeren van een routine scan snel. Zodra de installatie van het programma voltooid is, gaat u verder om het te openen. In het algemeen, zal u worden gevraagd een bijgewerkte definities-bestand te downloaden. Als u niet ontvangt een bericht Klik op de update-knop, die ligt meestal op het huisscherm van het programma. Het is belangrijk om de definities anders die het programma niet weten om te zoeken naar nieuwere bedreigingen hebt bijgewerkt.

2

Voer een volledige systeemscan van uw computer met behulp van de anti-virus programma. Tijdens deze periode zal het programma van de computer belangrijkste en externe drives schuren. Zelfs als de scan de FK Bifrost Trojaan halverwege detecteert, laten uitvoeren in zijn geheel om te voorkomen dat het ontbreken van andere infecties.

3

Instrueren het programma voor het verwijderen van alle exemplaren van malware, met inbegrip van de Trojaan, door te klikken op de knop "Fix". Om ervoor te zorgen dat de malware geheel verdwenen is, herstart uw computer en een ander virusscan uit te voeren. De tweede scan moet niet alle problemen opsporen. Als dat zo is, nogmaals klik op de knop "Fix" en de schadelijke bestanden wissen. U hebt nu met succes de FK BiFrost Trojaan van uw computer verwijderd. In de toekomst, moet u het uitvoeren van virusscans van tijd tot tijd om infecties te voorkomen van het invoeren van uw PC.

Tips & waarschuwingen

  • De FK BiFrost Trojaan is vaak aangeduid als de BiFrose trojan.