Hoe te verwijderen van de staaf van het adres van Google

Hoe te verwijderen van de staaf van het adres van Google


De Google toolbar kan een handige zoekfunctie voor veel mensen. Het is beschikbaar als een add-on voor Internet Explorer en Mozilla Firefox bij zoekopdrachten op het web en e-mailtoegang. Voor sommigen kan de werkbalk net evenwel een andere achtergrondprogramma hun computer vertragen en het eten van CPU-gebruik. Of misschien je alleen hoeft het niet meer en wil de extra ruimte op uw browser venster. Het verwijderen van de Google toolbar is een vrij eenvoudige taak die kan worden gedaan in een paar stappen met minimale computerkennis.

Instructies

1

Open het startmenu op uw PC en open "Control Panel" (of anders openen "Settings" en vervolgens "Control Panel").

2

Tweevoudig tikken "Toevoegen of wegnemen programma" in het hoofdvenster van het Configuratiescherm. Er verschijnt een lijst met geïnstalleerde programma's. Schuif omlaag in de lijst en zoek Google Toolbar.

3

Selecteer de optie wijzigen of verwijderen van de werkbalk. Deze optie is meestal aan de rechterkant van het programma of eronder, afhankelijk van de resolutie en pictogramgrootte instellingen van uw monitor. Laat de Wizard installeren te verwijderen van de Google Toolbar.

Tips & waarschuwingen

  • Een schone schijf en de schijf defragmenteren op uw computer uitgevoerd na het installeren of verwijderen van een programma om uw computer soepel te houden.