Hoe te verwijderen van de referenties van een aandrijving van de flits

Hoe te verwijderen van de referenties van een aandrijving van de flits


Flash drives zijn een handige manier om belangrijke bestanden opslaan en meenemen, maar als zij gevoelige gegevens, zoals inloggegevens voor websites bevatten, ze moeten veilig worden gewist om te voorkomen dat iemand het stelen van de informatie. De bestanden verwijderen vanaf een flash drive niet volledig wissen de gegevens, en sommige gegevensdieven wellicht toch om te herstellen van de informatie, tenzij u veilig de flash drive door het overschrijven van de gegevens meerdere keren wissen.

Instructies

1

Een veilig wissen hulpprogramma downloaden van het Internet. Verschillende opties zijn vermeld in de sectie bronnen. De meeste programma's werken op een vergelijkbare manier, maar deze stappen zal een overzicht van het proces voor het programma "File Shredder", die gratis te downloaden op fileshredder.org.

2

Het programma installeren door te dubbelklikken op het gedownloade bestand. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

3

Het flashstation in een USB-sleuf op uw computer en start het programma.

4

Klik op "Bestanden toevoegen" als u wilt toevoegen van afzonderlijke bestanden, of klik op "Mappen toevoegen" en kies het gehele flashstation veilig om te schrappen de totale inhoud.

5

Klik op "Shred bestanden Now" om te beginnen met het verwijderingsproces van veilige. Wanneer het proces voltooid is, kunnen uw bestanden niet worden teruggezet.

Tips & waarschuwingen

  • Te klikken op kunt "Shredder Settings" u kiezen uit meerdere algoritmen voor het veilig verwijderen van bestanden, elk met verschillende beveiligingsniveaus. Het standaardniveau zal volstaan voor de meeste gebruikers.