Hoe te verwijderen van de omleiding Malware

Hoe te verwijderen van de omleiding Malware


Omleiding malware omleidingen uw zoekopdrachten om te vervalsen Zoek websites. Na het installeren zelf, kaapt omleiding malware zoekmachines zoals Google en Bing, alsmede het toezicht op de activiteiten van uw website. Malwareprogramma's kunnen bewijzen vervelend omdat ze nep pop omhooggaande reclame maken, en een bedreiging omdat ze stelen van persoonlijke gegevens, zoals creditcardnummers en wachtwoorden. Scanner applicaties zijn beschikbaar voor directe download malware van uw computer verwijderen.

Instructies

Malwarebytes Anti-Malware

1

Download Malwarebytes Anti-Malware. Klik op de koppeling in bronnen en volg de instructies op het scherm het programma te installeren op uw computer. Malwarebytes openen door te klikken op het pictogram op uw bureaublad of te selecteren uit het menu "Start".

2

Klik op het tabblad "Update" en klik op "Check for Updates" automatisch eventuele beschikbare updates downloaden naar de programma. Dit duurt slechts een paar minuten. Klik op "OK" wanneer u het bericht, "The Database is succesvol bijgewerkt van versie..." ziet.

3

Klik op het tabblad "Scanner" en selecteer "Volledige scan uitvoeren." " Klik op de "Scan" knop. De scan duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van hoeveel geïnfecteerde bestanden op uw computer aanwezig zijn. Wanneer het klaar is met scannen, wordt een dialoogvenster geopend waarin u de desbetreffende bestanden gevonden op uw systeem en wat werd verwijderd. Klik op de rode 'X' in de rechter bovenhoek om het programma te sluiten.

Ad-Aware gratis

4

Downloaden van de Ad-Aware programma (zie bronnen). Klik op de installatie link en volg de instructies op het scherm het programma te installeren op uw computer. Ad-Aware gratis openen door te klikken op het pictogram op uw bureaublad of te selecteren uit het menu "Start". Ad-Aware zal automatisch bijgewerkt bij het openen. De update zal ongeveer een uur duren.

5

Klik op "Start" en vervolgens "Volgende" nadat de update is voltooid en Ad-Aware zal uw computer op malware scannen. Dit duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van hoeveel geïnfecteerde bestanden op uw computer aanwezig zijn.

6

Vink het vakje naast elk item gevonden. "Next", klik op "OK" om te bevestigen. Klik met de rechtermuisknop ergens op de lijst en kies "Alle objecten selecteren" als u wilt controleren alle dozen tegelijk. Ad-Aware zal de malware van uw computer te verwijderen en terug te keren naar het beginscherm. Ad-Aware sluiten door te klikken op de "X" in de rechter bovenhoek.

Spybot Search & Destroy

7

Download Spybot Search & Destroy (zie bronnen). Klik op de link van de installatie als u wilt installeren van het programma op uw computer.

8

Spybot Search & Destroy openen via het menu "Start" of Dubbelklik op het pictogram op uw bureaublad. Als dit de eerste keer dat u Spybot Search & Destroy hebt gebruikt, zal het voor een wizard openen. Klik op "Volgende" totdat u naar stap 5, dan klik op "Search for updates" voor het downloaden van de nieuwste update van het programma.

9

Nadat de update is voltooid, klikt u op "Controleer voor problemen". Spybot Search & Destroy zal uw computer scannen op malware en vervolgens weergeven van een lijst van de programma's te vinden. Zet een controle in elk vak en klik op "Fix geselecteerde problemen." Klik op "Next", en vervolgens klikt u op "Ja" om te bevestigen en Spybot Search & Destroy verwijdert de besmette bestanden. Klik op de "X" in de rechter bovenhoek om te sluiten van de toepassing, wanneer het proces is voltooid.