Hoe te verwijderen over Blank kostenloos

Een groot aantal verschillende spyware programma's kan potentieel infiltreren uw computersysteem wanneer u naar bepaalde websites navigeert. Verscheidene van die spyware programma's aanbrengen wijzigingen in het systeem, zoals de instelling van uw webbrowser homepage aan de "Over leeg" scherm. De meest voorkomende programma dat uw startpagina verandert is "CoolWWWSearch", maar er zijn vele anderen die zich kon hebt geïnstalleerd op de vaste schijf. Om ervoor te zorgen dat u volledig het probleem hebben aangepakt, zal u wilt downloaden en gebruiken van een anti-spyware tool die automatisch zoekt naar elk van de verschillende kwaadaardige programma's.

Instructies

1

Gebruik een spyware removal tool, zoals "Spybot" of "Lavasoft AdAware," (zie links in middelen). Download en installeer vervolgens beide anti-spyware tools als u nog geen gelijkaardige programma's op uw computer.

2

Het besturingssysteem van de computer opnieuw starten. Tik op de knop "F2" herhaaldelijk terwijl de computer opnieuw wordt opgestart om omhoog het systeemmenu van het. Markeer 'Veilige modus' en druk op "Enter".

3

Open het "Start"-menu en klik op 'Zoeken'. Typ "CoolWWWSearch" in het tekstveld. Klik met de rechtermuisknop alle items worden weergegeven en kies "Verwijderen".

4

"Dbbd.dll" in het zoekveld te typen. Klik met de rechtermuisknop en verwijder het bestand dat wordt weergegeven in de zoekresultaten.

5

Sluit het zoekvak en een van de anti-spyware programma's moeten openstellen. Klik op "Update" knop van het programma en wacht tot de updates wil installeren. Selecteer "Zoeken naar problemen." Kies "Verwijderen problemen" wanneer de scan is voltooid.

6

Sluit het hulpprogramma anti-spyware. Open de tweede anti-spyware programma die is geïnstalleerd en herhaal het proces voor het bijwerken van en het zoeken naar spywaresoftware. Start de computer opnieuw op.

7

Toegang tot uw webbrowser. Klik op Extra > Opties. Klik op "Main" en voer vervolgens in het webadres dat u wilt gebruiken voor uw nieuwe introductiepagina.

Tips & waarschuwingen

  • Bepaalde computersystemen kunnen een andere "F2" toets gebruiken om de veilige modus-menu te openen. Probeer "F8", "F10" of "Escape". Als geen van deze toetsen werkt, controleert u de handleiding die bij uw computer geleverd. De specifieke locatie waar u het wijzigen van de introductiepagina kan variëren tussen webbrowsers. U wellicht verschillende opties hebt u een andere webbrowser dan Mozilla Firefox.
  • U kunt uw computer beschermen tegen spyware dat ervoor zorgt dat het "Over lege" scherm moet worden weergegeven door het scannen van elk bestand dat u downloadt voordat u deze opent. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade bestand en selecteer de optie voor het scannen van het bestand met uw anti-virus of anti-spyware utility.