Hoe te verwijderen ongewenste EXE-bestanden

De. Type van EXE-bestand op uw computer kunt u op "Uitvoeren" een programma of een nieuwe toepassing installeren op uw PC. Er is mogelijk, echter, wanneer u niet langer nodig een specifiek programma en daarom wilt verwijderen de. EXE-bestand; Gelukkig is dit een zeer eenvoudig proces dat kan op twee verschillende manieren worden behandeld.

Instructies

Verwijderen. EXE bestanden met behulp van "Add/Remove Programs"

1

Klik op de Windows "Start" knop aan de onderkant van de linkerhand van uw computerscherm.

2

Klik op "Control Panel" onder de knop Start optiesscherm.

3

Tweevoudig tikken voort uw linker mouse button wanneer u over het "Toevoegen of wegnemen programma" pictogram op Windows XP of over het "Programma's" pictogram via Windows Vista zweefde bent. U kunt ook Klik op het pictogram met de rechtermuisknop en klik dan links op "Open."

4

Zoek het programma binnen uw "Add Remove of Programs" map die bevat de. EXE-bestand. Bijvoorbeeld, vergt adaware.com de Adaware toepassing verwijderen uit de lijst die verschijnt.

5

Klik op "Verwijderen" of "Verwijderen" als je eenmaal hebt gevonden het programma dat u wilt verwijderen.

6

Volg de stappen verwijderen, en het hele programma zal worden verwijderd, met inbegrip van het programma. EXE-bestand.

Verwijderen. EXE-bestanden binnen via de App verwijderen optie

7

Vinden de. EXE-bestand door te navigeren naar de programmamap van het bestand. Bijvoorbeeld, u kunt klikken op "Mijn Computer," Ga naar Program bestanden, en het zoeken naar het programma waarin de. EXE-bestand.

8

Klik op uw rechter muisknop en onder de optie, klik op "Verwijderen". U zal worden gevraagd bent u zeker dat u wilt verwijderen van het bestand van uw computer-klik "Ja." U kunt ook slepen de. EXE-bestand rechtstreeks naar de recycleren bin pictogram en klik vervolgens op "ja" om het bestand te verzenden naar uw prullenbak.

9

Ga naar uw prullenbak en openen door te dubbelklikken op uw linker mouse button; Kies in de Prullenbak, de. EXE bestand en rechts klikken op het bestand met uw muis. Kies vervolgens de optie verwijderen volledig verwijderen de. EXE-bestand.