Hoe te verwijderen mijn woord zoeken

Browsers en add-on tool-bars Sla word AVG Toolbar search history als een manier waarmee gebruikers opnieuw maken van hun zoektocht en opslaan in de toekomst te typen. Opslaan van AVG Toolbar search history is een standaard die is meestal ingeschakeld. Het is een waardevolle manier voor ouders om te zien wat hun kinderen kijken, maar er zijn gemakkelijke manieren om dit parcours te verwijderen. Verwijderen van de geschiedenis helpt handhaven van privacy en ook ruimt losse bestanden op uw computer.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de Google-zoekbalk. Selecteer 'Verwijderen' om de zoekgeschiedenis verwijderen uit het drop-down box.

2

Klik met de rechtermuisknop in elke andere zoekbalken op uw browser. Selecteer "Clear Search History."

3

Het verwijderen van de geschiedenis van Internet Explorer door te klikken op het menu "Extra". Selecteer "Delete Browsing History" en kies verwijderen de zoekgeschiedenis evenals de vormen. Klik op "Close" om te voltooien.

4

Uw woord-zoekopdracht uit Firefox verwijderen. Selecteer "Tools" en klik op "Privégegevens opruimen" of "Clear Recent History." Controleer de opties die u wilt worden verwijderd. Zorg ervoor dat u ' Browsegeschiedenis ' en 'vorm en zoekgeschiedenis,"klik vervolgens op"Clear private data"of"Nu duidelijk."

5

De tijdelijke internetbestanden verwijderen van uw harde schijf. Tweevoudig tikken voort "Mijn Computer" vanaf het bureaublad of het menu "Start". Klik met de rechtermuisknop op station C: en kies "Eigenschappen". Kies "Schijfopruiming", naast het cirkeldiagram. Controleer de tijdelijke internet-bestanden verwijderen en klik op 'OK'. Bevestigen dat u wilt verwijderen van deze bestanden.