Hoe te verwijderen mijn Security Shield vanuit mijn zwaar toer

Hoe te verwijderen mijn Security Shield vanuit mijn zwaar toer


SecurityShield is niet een programma dat uw harde schijf tegen virussen beschermt. In plaats daarvan is een rogue-programma dat u in het denken van uw computer trucs vol met virussen. Dit gebeurt om te verleiden u voor de aankoop van het volledige programma van de SecurityShield. Helaas zul je niet krijgen wat je betaald voor--maar niet geeft u antivirus bescherming bij allen. Als u worden steeds overspoeld met SecurityShield popups, kunt u het programma verwijderen en veeg uw harde aandrijving van alle bijbehorende bestanden.

Instructies

1

Wacht totdat u een andere SecurityShield popup vragend u om te kopen en registreren van hun product. Typ de volgende getallen in het vak registratie: 64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2. Dit zal alle popups uitschakelen van het programma, maar slechts tijdelijk.

2

Klik op de knop "Start" en typ "regedit" in de lege doos. Klik op 'OK'. De Register-Editor van Windows wordt geladen.

3

Klik op "Edit" en "Zoeken" op de werkbalk. Type: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce "SecurityShield" en druk op "Enter".

4

Klik met de rechtermuisknop op de registersleutel en selecteer "Verwijderen". Sluit de Register-Editor.

5

Ga naar "Start" en vervolgens "zoeken." Typ de naam van dit bestand in het vak en druk op "Enter": C:\Documents and Settings\Bleeping\Local Settings\Application Data.exe.

6

Klik op de naam van dit bestand en druk op de "Delete" toets.

7

Start de computer opnieuw.