Hoe te verwijderen mijn Latitude D600 toer

De Dell Latitude D600 is een laptopcomputer ter ondersteuning van programma's en de werklast van een zakelijke omgeving. Echter na verloop van tijd de laptop harde schijf moet mogelijk worden vervangen als gevolg van schade of de wens om te upgraden naar een grotere harde schijf. De harde schijf ligt in de linkerhoek aan de voorzijde van de laptop en op zijn plaats wordt gehouden door een schroef.

Instructies

1

Haal de stekker uit uw Dell D600-laptop en uw laptop deksel dicht doet.

2

Zet de laptop ondersteboven en verwijder de batterij. U moet zitten kundig voor schuift u de vergrendeling van de batterij naar rechts en haal de batterij uit de bodem van uw laptop.

3

Zoek de bay voor harde schijf in de linkerhoek aan de voorzijde van de machine.

4

Schroef de enkele schroef bedrijf van de harde schijf naar de onderkant van de laptop. Deze schroef voor toekomstig gebruik opslaan.

5

Zet uw laptop-rechtop en open uw laptop deksel ongeveer de helft een duim om te voorkomen dat de schijf krassen op het display als u het verwijderen.

6

Haal de harde schijf naar buiten, weg van de laptop om het te verwijderen. Het moet schuiven uit de bay voor harde schijf, waardoor de poort open voor u te vervangen door een andere harde schijf indien nodig.