Hoe te verwijderen mijn eBooks

Mijn eBooks is een programma gemaakt door Adobe en wordt gebruikt voor het lezen van boeken die zijn gemaakt voor gebruik op laptops, PC's en draagbare speler items zoals ontsteekt en iPads. Gebruikers kunnen betalen voor of lenen van items uit een bibliotheek rechtstreeks op hun computer. Echter, sommige computer eigenaren vinden dat ze mijn eBooks per ongeluk hebt gedownload na het installeren van Adobe Acrobat lezing versies 6.1 of hoger op hun computer. Of u probeert te verwijderen van een specifieke eBook die u hebt gedownload naar uw computer of als u wenst te verwijderen van het hele programma, is het proces eenvoudig

Instructies

Het verwijderen van mijn eBooks

1

Klik op het bestand met Adobe Acrobat Reader.

2

Klik op de map "plug_ins". In deze map vindt u "ebook.api." Dit is de plug-in die maakt mijn eBooks uitvoeren.

3

Met de rechtermuisknop op "ebook.api" en klik op "Cut" in het drop-down menu.

4

Open de "Optioneel"-map in de map Adobe Acrobat Reader.

5

Met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de map en kies "Plakken". Dit zal het "ebook.api"-bestand naar deze map verplaatsen en het verwijderen van uw plug-ins van Adobe Acrobat Reader.

6

Sleep naar de Prullenbak of verwijderen de "Mijn eBooks" map in de map Adobe Acrobate Reader na het uitvoeren van instructies 1 t/m 5.

Het verwijderen van een eBook uit mijn eBooks

7

Adobe Acrobat Reader openen en selecteer "File".

8

Selecteer "Mijn digitale toevoegingen" in het drop-down menu gebruikt u Adobe Reader v.7 of hoger. Als u v.6 gebruikt, moet u om te kiezen "Mijn boekenplank."

9

Klik op de rechter bovenhoek van de omslag van het boek dat u wenst te verwijderen wanneer de digitale boekenkast laadt alle items volledig.

10

Selecteer "Verwijderen" uit het drop-down menu.

11

Herhaal stap 1 tot en met 4 totdat u hebt verwijderd alle boeken die u wilt verwijderen uit uw boekenplank.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een moeilijke tijd vinden van het bestand met Adobe Acrobat Reader ondervindt, voert u een snelle zoektocht naar "Adobe Acrobat" op uw computer.