Hoe te verwijderen herstelpunten & nieuwe maken vanwege een Virus

Hoe te verwijderen herstelpunten & nieuwe maken vanwege een Virus


Uw besturingssysteem herstelpunten automatisch, die een momentopname van uw computerinstellingen, zodat u uw systeem naar een eerdere datum in het geval van een probleem herstellen kunt. Als uw computer is geïnfecteerd met een virus, de registervermeldingen en bestanden die zijn gemaakt door het virus worden opgeslagen wanneer nieuwe herstelpunten worden gemaakt. Na het verwijderen van het virus met uw anti-virus software die u moet verwijderen van uw oude herstelpunten die nog steeds de virusinformatie bevatten. Verwijderen en het maken van herstelpunten vereist slechts een paar snelle kliks in Windows 7.

Instructies

1

Toegang tot het menu Start van Windows en met de rechtermuisknop op de verbinding van de "Computer". Kies "Eigenschappen" in het pop-upmenu.

2

Klik op de link "Systematiek Vrijwaring" aan het linkeruiteinde einde van het venster. Typ in uw profiel het wachtwoord als het Windows-besturingssysteem vraagt u om een wachtwoord voort te zetten.

3

Selecteer de optie "Configureren" onder de rubriek "Instellingen". Klik op de "Delete" knop onder de optie "Disk Space Usage". Selecteer "Doorgaan" en vervolgens op "OK" om alle herstelpunten te verwijderen.

4

Navigeer terug naar de "Systematiek Vrijwaring"-venster en klik vervolgens op de "Systematiek Vrijwaring" tab. Klik op de "Create" knop aan de onderkant van het venster.

5

Typ een naam voor het nieuwe herstelpunt in het tekstveld "Naam". U kunt ofwel een naam zoals "Nieuwe Restore Point" of typ de datum van vandaag. Klik op 'Maak aan' om een nieuw herstelpunt van Windows.

Tips & waarschuwingen

  • Om te laden een restore punt open het menu Start, kies "Alle programma's" en selecteer vervolgens "Systeemwerkset." Klik op het pictogram "Systematiek weergeven". Selecteer "Kies een ander herstelpunt" en klik op "volgende." Klik op het herstelpunt dat u eerder hebt gemaakt en klik vervolgens op "Next."
  • Het verwijderen van een herstelpunt is lichtjes verschillend in Windows Vista. Navigeer via het menu Start naar "Alle programma's," "Accessoires" "System Tools" en vervolgens "Schijfopruiming." Klik op "Bestanden van alle gebruikers op deze computer" en vervolgens "blijven." Klik op "Meer opties" en kies vervolgens "Schoonmaak" onder de rubriek "Systeem herstellen en schaduwkopieën". Kies "Verwijderen" om te verwijderen van herstelpunten.