Hoe te verwijderen en opnieuw installeren BitDefender

BitDefender ontwikkelt een aantal softwareproducten die helpen uw PC te beschermen tegen schade. Dit omvat alles wat van het verwijderen van virussen aan het behoud van de gezondheid van uw PC's. U kunt de software gratis downloaden van BitDefender.com, maar tenzij u de software hebt gekocht, het uiteindelijk zal verlopen. Als u momenteel problemen met uw installatie van BitDefender software ondervindt, is de gemakkelijkste manier te bevestigen het verwijderen en opnieuw installeren van de software. U moet beheerdersrechten voor het uitvoeren van deze taak.

Instructies

1

Open het Menu Start en selecteer "Control Panel".

2

Klik op "Programma's en onderdelen."

3

Selecteer de BitDefender programma dat u hebt geïnstalleerd en klik op "Verwijderen". Bevestigen dat u wilt verwijderen van het programma wanneer het systeem u vraagt.

4

Herstart uw computer om te voltooien de uninstallation.

5

Uw BitDefender versie downloaden vanaf BitDefender.com.

6

Dubbelklik op het gedownloade bestand om het geautomatiseerde installatieprogramma te starten. Het zal u vragen waar te installeren het programma en welke instellingen u wilt; tenzij u een specifieke behoeften in gedachten hebt, kiest u 'Gemiddeld' als type installatie.

7

Herstart uw computer om de installatie te voltooien.