Hoe te verwijderen een ondertekende account voor IMVU

IMVU is een online platform dat een 3D-rotatie op chatten zet. Gebruikers kunnen 3D avatars en omgevingen tot het deelnemen aan gesprekken over een verscheidenheid van IMVU Gemeenschappen, zoals Rock, SciFi, Emo en Goth aanpassen Op het moment van publicatie beweerde IMVU er meer dan 89.000 gebruikers online uit 88 landen. U kunt echter besluiten dat IMVU niet uw huidige behoeften en vragen om uw account te verwijderen.

Instructies

1

Inloggen om uw IMVU account met de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de account dat u wilt verwijderen.

2

Klik op "Help" in de menubalk te openen van de Help en ondersteuning.

3

Klik op "Hoe kan ik mijn account verwijderen?" uit de lijst van de meest bekeken artikelen. Of, u kunt typen "mijn account verwijderen" in het zoekvak. U zal worden genomen naar een Web-pagina met een link tot inleiding van de procedure voor het verwijderen van uw account.

4

Klik op de koppeling op de webpagina te openen de "Verwijder Account" pagina.

5

Voer uw wachtwoord in het vak en klik op "Doorgaan". Een pagina die aangeeft succes wordt geopend. Daarnaast stuurt IMVU u een e-mail bevestiging.

Tips & waarschuwingen

  • Als u uw inloggegevens vergeten bent, kunt u ' Avatar/e-mail vergeten' onder de gebruikersnaam teken-in-box, of 'Wachtwoord vergeten' onder de teken-in het wachtwoordvak voor het ophalen van uw login-gegevens.
  • Als u op de link in de bevestigingsmail klikt, zal uw account zitten re-geactiveerd.