Hoe te verwijderen een Desktop geschiedenis

Tijdens het surfen op het Internet, is er een AVG Toolbar search history die gemakkelijk via het Internet webbrowser is uitgeschakeld. Google Desktop maakt ook een geschiedenis, die wordt gebruikt om informatie op de computer te vinden. Volgens de website alle geschiedenis wissen, Google Desktop wordt beschouwd als een "zoektoepassing" en staat toe zoekend door middel van computer en Internet-bestanden zoals e-mail en muziek. Hoewel het potentieel nuttig, wijst Mil Incorporated erop dat het openingen in de computer die schadelijk zijn voor de computer ook kan verlaten. Bureaublad geschiedenis wissen zal elimineren de potentiƫle problemen die met de gewoonten van de geschiedenis komen.

Instructies

1

Download software om de computergeschiedenis van de verwijderen. Opties beschikbaar op het bereik van de markt in doel en type. Sommige softwareprogramma's verwijdert alleen de geschiedenis van het Desktoponderzoek terwijl anderen alles uit de browsegeschiedenis bureaublad geschiedenis en alles daartussenin verwijderen.

2

Installeer de software volgens de aanwijzingen van de software. Elke software is verschillend, maar meestal selecteren "Looppas", zal het installatieproces beginnen. Ga akkoord met alle bepalingen en voorwaarden van het programma en laat ze om te beginnen.

3

Stormloop naar de software. Exacte methoden uitgevoerd verschillen voor elke software, maar meestal het openen van de software, de geschiedenis verwijderen van beschikbare opties selecteren en selecteert u 'Verwijderen' zal meestal de computergeschiedenis wissen. Sommige softwareprogramma's loopt de clearing automatisch bij het openen van terwijl anderen de gebruiker selecteren op specifieke gebieden, zoals webbrowsers, desktop of alle geschiedenis zal vereisen.