Hoe te verwijderen een Backdoor Trojan-Virus

Hoe te verwijderen een Backdoor Trojan-Virus


Backdoor Trojans zijn een van de gevaarlijkste virus varianten die je kunt krijgen. Backdoor Trojans infecteren uw computer zoals regelmatige Trojaanse paarden in dat ze in andere programma's zijn verborgen en geheim naar een computer laat wanneer het hostprogramma wordt geopend. Wat maakt backdoor Trojans gevaarlijker is dat ze een "achterdeur" naar uw computer waarmee op afstand worden aangestuurd door een hacker of een bot zonder uw medeweten, die het mogelijk voor diefstal van identiteit, privacy-overtredingen en mogelijke illegale activiteit maakt openen. Een backdoor Trojan moet worden verwijderd zodra het is ontdekt.

Instructies

1

Activeren van uw anti-virus software en bijwerken. Door te klikken op "Update" op de startpagina van het programma zal resulteren in een download geven het programma de meest recente hulpprogramma's de detectie van virussen uit dat bedrijf en assisteert in de scan.

2

De internetverbinding verbreken. Dit zal verhinderen dat uw computer kan op afstand worden bestuurd. Schakel de modem of unplug naar de tros vanaf uw computer rechtstreeks. Wi-Fi netwerkverbindingen uitschakelen.

3

Scan uw computer met de anti-virus software en verwijder eventuele virus-bestanden die zich bevinden. Als uw programma u opties geeft op hoe grondig de scan zal worden, halen de diepste en meest grondige scan beschikbaar. Het duurt veel langer, maar het onderzoekt elk dossier op uw systeem.

4

Herstarten uw computer en toegang tot veilige modus door ofwel F6 of F8 ingedrukt als het herstart. De computer wordt gevraagd op welke toets u moet en zal zeggen wanneer te duwen om veilige modus te starten.

5

Opnieuw scannen uw systeem opnieuw in de veilige modus als dit eerder verborgen Trojan-niet merkbaar tijdens normale computer zijn bestanden kan vinden. Verwijder alle bestanden die virus en herstarten uw computer normaal.

6

Eens te meer normaal scannen en vervolgens opnieuw verbinding maken met het Internet als geen virus bestanden worden gevonden.

Tips & waarschuwingen

  • Al uw online wachtwoorden veranderen zodra u zeker weet dat u hebt verwijderd van een backdoor Trojan en kennis van alle bedrijven die u online zaken met doen dat uw account kan hebben gecompromitteerd.
  • Als u nog steeds virus problemen na herhaalde scans, moet u uw computer professioneel onderhouden en je kan een volledige herinstallatie van het besturingssysteem nodig.