Hoe te verwijderen a.bat Trojan-Virus

Een Trojan-virus is een van de ergste en meest voorkomende soorten computervirussen. Een gebruiker kan het infecteren van haar computer via een aantal eenvoudige dagelijkse activiteiten, zoals het openen van een e-mail of het bezoeken van een specifieke website. Zeker, echter is dat wanneer uw computer een Trojan-virus contracten, u wilt om zich te ontdoen van het zo snel mogelijk.

Instructies

1

De computer uitschakelen en opnieuw starten in de veilige modus. Dit zal ervoor zorgen dat geen schade meer optreedt terwijl u probeert om de Trojan virus te verwijderen. Voor toegang tot veilige modus, drukt u op F8 wanneer u eerst uw computer aanzet en het actieve scherm toont uw computer merk logo.

2

Klik op de knop "Start" op de linker benedenhoek van het bureaublad. Uit de lijst met opties die worden weergegeven, ga via "Alle programma's" en selecteer "Toebehoren."

3

Schuift u de cursor naar rechts "Systeemwerkset" en selecteer "Systematiek weergeven" in de lijst.

4

Zorg ervoor dat "Uw computer herstellen naar een eerdere datum" is aangevinkt en druk op "Volgende". Selecteer een datum voorafgaand aan het virus. De kalender zal een maand terug, dus kies een datum in ieder geval een week vóór de huidige datum zodat bent u zeker het virus zal worden gegaan. Zodra een eerdere datum is geselecteerd, drukt u op "Volgende". Dit proces is volledig omkeerbaar, en zal geen bestanden die u hebt opgeslagen op uw computer worden verwijderd.

5

Start de computer opnieuw, en de a.bat Trojan virus zal worden gegaan.