Hoe te verankeren van de Google Search Bar

Hoe te verankeren van de Google Search Bar


Om concurrerend te blijven, moet uw website niet alleen het aantrekken van bezoekers, maar ze houden er ook. Een manier om dat te doen is om bezoekers van de site de mogelijkheid om te zoeken van de inhoud van uw website. U mag niet kundig voor lichaamsbouw een zoekmachine die met Google concurreert, maar Google zal laten u gratis gebruik maken van zijn onderzoekstechnologie. Gewoon de site bezoeken, een zoekmachine waarmee u kunt uw site zoeken maken en insluiten in uw HTML-pagina's.

Instructies

1

Bezoek de website van de Google vermeld in bronnen. Dit is waar u een custom search engine (CSE) zal bouwen.

2

Klik op "Maak een Custom Search Engine."

3

Voer uw gebruikers-ID en wachtwoord aanmelden bij uw Google-account.

4

Voer een naam voor uw zoekmachine en een beschrijving. De beschrijving is optioneel, maar het zal u helpen bij het identificeren van de zoekmachine in de toekomst.

5

Voer de URL van uw website in het tekstvak "Sites als u wilt zoeken".

6

Plaats een vinkje naast "Ik heb gelezen en ga akkoord met de Terms of Service." Klik op "Next." U ziet een lijst met zoek motor stijlen waarin "Green Sky", "Shiny" en "Minimalistische." Klik op een van de stijlen om deze te selecteren.

7

Klik op "Next." Kopieer de HTML-code die u in het tekstvak ziet.

8

Open uw HTML-pagina met Kladblok of een HTML-editor.

9

Plak de code in de sectie < body > van het document waar u wilt uw zoekbalk om te verschijnen.

10

Sla het document op en open het in uw browser. Typ een zoekopdracht, en Google zal terugkeren resultaten van uw website.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt Google niet gebruiken in de naam van uw aangepaste zoekmachine. Google suggereert ook niet met behulp van handelsmerk namen zonder toestemming.