Hoe te vangen een Hacker

Computerhackers kunt ravage binnen uw IT-implementaties. Terwijl velen van ons onvermoeibaar werken om onze netwerken te beveiligen, soms gaten in onze strategieën ontwikkelen en een hacker zal het misbruiken van beveiligingsgaten. Maar er zijn stappen die u nemen kunt om de indringer te vangen en te voorkomen dat toekomstige inbraken. Dit kan het verschil maken tussen een IT probleemloos gebruik en één waarin gevoelige informatie in het gedrang komt.

Instructies

Vangen van de Hacker

1

Kijk voor de waarschuwingssignalen van inbraak. Een van de meest voor de hand liggende is de activiteit van de harde schijf. Als u uw netwerken controleert, krijgt u een typische niveau van harde-schijfactiviteit gewend. Als dit onverwacht toeneemt, controleert u of de integriteit van uw gegevens.

2

Inzage van dossiers op uw harde schijf en zoeken naar tekenen van manipulatie, zoals dossierschrapping, bewerken of corruptie, als je weet dat niemand de dossiers heeft aangeraakt.

3

Kijk voor aanhoudende verzoeken vanaf hetzelfde IP-adres naar uw firewall. Vaak, zal anti-hacking software u waarschuwen voor verdachte aanvragen. Als dit gebeurt rond de tijd gebeurtenis een hacken, dit IP-adres is waarschijnlijk uw hacker. Actie ondernemen om te blokkeren.

4

Bijhouden dat IP-nummer aan een geografische locatie met behulp van een programma zoals Netstat. Draai om deze informatie aan de autoriteiten. Als voorzorgsmaatregel zou het een goed idee om gevoelige gegevens uit de getroffen server of dicht op waas helemaal om te voorkomen dat verdere intrusion.

5

Hacken incidenten in de toekomst voorkomen door ervoor te zorgen uw systeem volledig up-to-date met de nieuwste fixes en patches. Vaak zal dit veiligheidsgaten die de hakkers exploiteren het zou verhelpen. Er bovendien voor zorgen dat u een soort van firewall hebt geïnstalleerd en worden gebruikt.