Hoe te vacuüm een toetsenbord van de Computer

De standaard tempo voor Amerikanen vandaag is snel en multitasking. Al deze multitasking kruimels maakt in de computer toetsenborden. Dit gemengd met het vuil en puin die toetsenborden natuurlijk maakt, is gelijk aan een vuile toetsenbord. Stofzuigen houdt dingen mooi en netjes en iemands snelle, multitasking leven recht op de rails.

Instructies

1

Flip de toetsenbord en voorzichtig schudden om te verwijderen van een grote kruimels. Tik zachtjes op het toetsenbord tegen iets zacht, zoals uw schoot.

2

Kies uit een batterij aangedreven toetsenbord vacuüm--een USB vacuum dat stekkers rechtstreeks in de computer en ontleent kracht vanaf daar-- of bijlagen die passen direct op de wand van een standaard vacuüm. Zorg ervoor dat het vacuüm is statisch-vrije, heeft voldoende zuigkracht en dat eventuele bijlagen hebben zachte borstelharen die de sleutels van het toetsenbord van de computer zal niet beschadigen.

3

Beslissen over hoeveel zuigkracht vereist het vuil van uw toetsenbord. De USB-stofzuigers hebben de laagste zuigkracht, gevolgd door een batterij aangedreven ones. Natuurlijk full-size vacua hebben de grootste zuigkracht maar vereisen speciale bijlagen die de kracht van het vacuüm humeur en gemakkelijk te bereiken is in de kleine plaatsen.

4

Bereiken tussen de toetsen met de zachte, soepele rubber bijlage. Pick-up elke haar, de stof en de resterende kruimels zichtbaar in het toetsenbord.

5

Een zaklamp schijnen in de donkere krochten van het toetsenbord te kijken naar eventuele resterende puin en gebruik het vacuüm aan zuiging hen uit. Als ze moeilijk zijn te bereiken, probeert het kantelen van het toetsenbord aan de ene kant of de andere, zachtjes te tikken om te verjagen van het puin van het toetsenbord van de computer.