Hoe te uploaden Ringtones van MP3 naar een iPhone

De Apple iTunes-programma kunt u beheren en organiseren van uw ringtones via haar bibliotheek en ringtones via de iTunes store te kopen. Echter, de iPhone en iTunes ondersteunen alleen ringtones in het .m4r bestandsformaat. Dit maakt het moeilijk om te gebruiken uw eerder gekochte of gemaakte MP3 ringtones, of om te voorkomen dat de aankoop van ringtones via iTunes. ITunes geeft u de mogelijkheid om uw MP3-beltonen converteren naar een indeling die u kunt uploaden en instellen op je iPhone.

Instructies

1

Open iTunes en kies het MP3 beltoon wilt uploaden naar je iPhone. Klik op "Geavanceerd" Selecteer "AAC-versie maken" in het systeemmenu op de top van uw scherm en selecteer deze versie van het bestand. Het verschijnt rechts onder de oorspronkelijke versie.

2

Klik op "Bestand" en selecteer "Toon in Finder' in. Voor PC-gebruikers, klik op "Bestand" en selecteer "Toon in Windows Explorer." Klik eenmaal op de naam van het bestand te selecteren, wacht twee seconden en klik nogmaals om de naam bewerkbaar te maken. Voor PC-gebruikers, klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Rename". Verwijderen van de extensie '.m4a', typt '.m4r' en druk op "Enter".

3

Sluit de iPhone aan op een beschikbare USB-poort op uw computer met de USB-kabel. Wachten op het pictogram van het weer te geven aan de linkerkant van het toepassingsvenster van iTunes. Klik en sleep uw ringtone-bestand van de iTunes-bibliotheek naar het pictogram van uw iPhone. Dit zal het bestand toevoegen aan de rubriek "Ringtones". Klik op "Instellingen," "Klinkt" en "Ringtone" om het bestand te selecteren en stel deze in als uw ringtone.