Hoe te upgraden van een Optiplex GX260

Hoe te upgraden van een Optiplex GX260


Upgraden van de geheugenmodule op een desktop computer, zoals een Dell Optiplex GX260, kunnen een delicaat proces, als het gaat om openstelling van de toren. Dit kan worden intimiderende aan degenen die niet beschikken over een heleboel technische kennis, maar zodra de toren open is, de vervangingsprocedure geheugen is vrij snel en ongecompliceerd.

Instructies

1

Zwenking vandoor uw Optiplex en koppel het netsnoer los. Verwijder alle kabels aan de achterkant van de toren van de computer.

2

Plaats de toren op een stevige ondergrond en verwijder de twee schroeven van de achterste hoeken van de toren. Dit zijn de schroeven die het zijpaneel op zijn plaats houden.

3

Leg de computer op zijn kant en schuif het achterpaneel off van de toren. De interne componenten van de toren is nu zichtbaar. De module van het geheugen zal worden zichtbaar op de top van de groene moederbord in het midden van de toren.

4

De behoudende tabbladen aan weerszijden van de rechthoekige geheugenmodule uiterlijke wrikken en de module van het bord verwijderen.

5

Een nieuwe DDR2 geheugenmodule in de poort past en druk er voorzichtig in tot de tabbladen vergrendelen.

6

Vervang het zijpaneel en schroeven. Sluit uw computer weer in en sluit de toren aan de monitor.