Hoe te upgraden van de hoeveelheid geheugen op een Compaq Presario V5000

Hoe te upgraden van de hoeveelheid geheugen op een Compaq Presario V5000


De Compaq Presario V5000 is uitgerust met 1 gigabyte aan geheugen en de capaciteit voor maximaal 2 gigabyte. Als uw V5000 langzaam reageert, of u wilt een toepassing uitvoert die meer geheugen vereist, moet u wellicht een extra geheugenstick installeren. U kunt geheugensticks aanschaffen bij een computer onderdelen detailhandelaar of een kantoorboekhandel. U hoeft niet een computertechnicus die het geheugen upgrade. Zelf installeren voor een fractie van de kosten.

Instructies

1

Dicht waas uw Presario V5000 laptop. Koppel de voedingskabel en andere kabels aangesloten op de laptop.

2

De V5000 ondersteboven. Schuif de hendel naast het batterijcompartiment naar links om de batterij te verwijderen. Draai de schroef de dekking over het geheugencompartiment beveiligen met een kruiskopschroevendraaier. Til de klep op zijn plaats en zet het opzij.

3

Verwijder de twee schroeven van de services aan de beveiliging van het schild over de geheugenmodules draai met een kruiskopschroevendraaier. Het schild heffen misplaatst en zet het opzij. Schuif de behoudende tabbladen uit vanaf iedere kant van de module van het geheugen en de geheugenmodule trekken uit positie op een hoek van 30 graden.

4

De nieuwe MemoryStick invoegen in een hoek van 30 graden, en druk vervolgens het op zijn plaats totdat het plat in positie zit. Druk op de behoudende tabbladen in plaats om veilig de module. Vervangen van het geheugen-schild en veilig de schroeven met een kruiskopschroevendraaier. Vervang de geheugen-deksel en draai de schroef vast draai met een kruiskopschroevendraaier.

5

Vervang de batterij in uw Presario V5000 en duw het op zijn plaats totdat het sloten. Zet de laptop rechtop. Sluit het netsnoer en eventuele andere apparaten aan de laptop. Zet de computer aan laat het systeem herkent de nieuwe MemoryStick.