Hoe te upgraden van Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader is bijna een vereiste software-programma voor de meeste computergebruikers. Veel fabrikanten leveren hun handleidingen in PDF-formaat, en veel ebooks en andere documenten worden uitgewisseld door gebruikers in deze indeling. Oudere versies van Adobe Acrobat Reader zal moeten handmatig worden vernieuwd door de gebruiker, terwijl latere versies 7 en boven hebben de mogelijkheid om automatisch bijgewerkt terwijl u on line andere dingen aan het doen bent. Door de nieuwste versie van de lezer te houden op uw computer, zal u zitten kundig voor zowel oudere documenten en openen die zijn gemaakt met latere versies van Adobe Acrobat.

Instructies

Handmatige Update

1

Open Adobe Acrobat Reader op uw computer. Klik op de "About" op het Tekstmenu aan de bovenkant. Het scherm dat verschijnt ziet u welke versie van de software die u hebt geĆÆnstalleerd.

2

Navigeer uw browser naar de Adobe-website. De downloadpagina voor Adobe Acrobat Reader wordt vermeld in de onderstaande bronnen.

3

Download de nieuwste versie van de software. Zorg ervoor dat u het bestand opslaat in een map dat u gemakkelijk vinden kunt nadat het downloaden voltooid is.

4

Dubbelklik op het pictogram van de lezer de software te installeren na het downloaden heeft gebeƫindigd.

5

Ga akkoord met de gebruikersovereenkomst wanneer daarom wordt gevraagd. De rest van het programma zal laden en, als alles klaar is, gereed voor gebruik.

Automatische Updates

6

Open Adobe Reader op uw computer.

7

Klik op "Bewerken" en dan "Voorkeuren" in het Tekstmenu aan de bovenkant van het scherm.

8

Klik op de "Algemene" tekstlink op de zijbalk in het scherm Voorkeuren.

9

Klik de doos naast "Check for Updates" en klik op "OK". Sluit het programma.

10

Adobe Reader opnieuw te openen en kijk voor een wit vakje worden weergegeven in uw Dienblad van het systeem wanneer u on line bent. Het witte vak geeft aan dat Adobe is het downloaden van de updates of upgrades automatisch.

Tips & waarschuwingen

  • Er zijn een aantal gratis of goedkope programma's waarmee u uw eigen PDF-documenten maken vanuit elk programma dat de mogelijkheid om af te drukken. PDF staat voor portable document format en is een standaard voor het overbrengen van bestanden tussen gebruikers, omdat Adobe Acrobat Reader beschikbaar voor de meeste besturingssysteemplatforms is.