Hoe te te beschermen van een werkblad in Excel 2007

Hoe te te beschermen van een werkblad in Excel 2007


Als u een werkmap in Microsoft Excel 2007 die u wilt delen met anderen hebt gemaakt, kunt u beveiliging toevoegen voor een van de werkbladen. Dit is handig zodat u een werkblad met anderen delen kunt en u niet hoeft te zorgen over hen maken ongewenste wijzigingen in het tenzij u hen het wachtwoord geven. Het vergt weinig tijd om toe te voegen bescherming op een Excel 2007-werkblad.

Instructies

1

Open de Excel-werkmap met het werkblad dat u wilt beveiligen.

2

Klik op het werkblad dat u wilt beveiligen en klik vervolgens op het tabblad van de "Review" gelegen in het Excel-lint aan de bovenkant van de pagina. U kunt de spelling controleren, opmerkingen toevoegen en hier een werkblad beveiligt.

3

Kijk naar de "Changes" sectie van het lint en klik op de knop "Blad beveiligen".

4

Steken te wachtwoord voor het werkblad beveiligt. Wil iemand anders wijzigingen aanbrengen in het werkblad, moet ze het wachtwoord die u hebt geselecteerd.

5

Selecteer alle elementen die u wilt dat anderen die toegang hebben tot het werkblad kunnen wijzigen zonder het wachtwoord. Bijvoorbeeld, kunt u andere gebruikers mogen objecten bewerken of gebruik van het automatische Filter. Nadat u uw selecties hebt gemaakt, klikt u op 'OK'. Nu is het werkblad beveiligd.