Hoe te synchroniseren met Digital Performer

Wanneer het produceren van muziek, hoewel het niet nodig is, is het handig om te synchroniseren van uw computersoftware met MIDI-apparaten. U kunt Digital Performer synchroniseren met MIDI-apparaten aangesloten via een audio-interface. Digital Performer is een muziek productie applicatie en sequencer ontwikkeld voor Mac OS X. Digital Performer wordt gesynchroniseerd door de voorkeuren voor Printerinstelling.

Instructies

1

Druk op "Cmd" en "Space Bar" op uw Mac te openen het snel zoeken. Typ ' audio/MIDI' en druk op "Enter" om te openen "Audio MIDI setup."

2

Controleer of dat uw MIDI-apparaat en/of audio-interface worden weergegeven onder de beschikbare apparaten. Klik op "Apparaat toevoegen" in "MIDI apparaten" als uw apparaat niet wordt weergegeven, en volg de aanwijzingen van de wizard om het te sluiten. Sluiten ' Audio/MIDI Setup.'

3

Klik op "Programma's" en vervolgens "Digital Performer."

4

Klik op "Digital Performer," dan "Setup."

5

Klik op "Audio System" en selecteer uw MIDI-apparaat in de lijst verbindingen. Klik op "Configureren audiosysteem." Selecteer vervolgens uw gesynchroniseerde apparaten in de lijst "Configureren Hardware Driver".

6

Klik op "OK" om de wijzigingen op te slaan en te synchroniseren van uw apparaten.