Hoe te sturen een E-mail naar de ingeschreven leden in vBulletin

Hoe te sturen een E-mail naar de ingeschreven leden in vBulletin


Internet-gebaseerde gemeenschappen draaien vaak rond forums waar leden gemeenschappelijke belangen kunnen bespreken. Als de beheerder van een forum wellicht u informatie doorgeven aan alle leden van uw Gemeenschap of aan een specifieke groep van leden. VBulletin forumsoftware laat u een bericht bij de bovenkant van elke pagina van het forum te zetten, maar dit zal alleen worden gezien door leden die zijn ingelogd op het forum. Met vBulletin, kunt u ook het verzenden van e-mail aan alle leden, leden van de gebruikersgroep van een of aan de leden die aan bepaalde criteria voldoen.

Instructies

1

Open een webbrowser en typ in de URL van uw vBulletin forum. Voer uw gebruikersnaam van de beheerder in het tekstveld "Gebruikersnaam" en uw wachtwoord in het tekstveld "Wachtwoord". Klik op 'Log In'.

2

Klik op "Admin" in te loggen in het Admin controle paneel. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord en klik op "Log In" weer.

3

Klik op "gebruikers" en vervolgens "Verzenden E-mail gebruikers."

4

Voer het aantal e-mails te verzenden tegelijkertijd in het tekstvak "E-mail te verzenden At Once". Voer het onderwerp van uw e-mailadres in het tekstvak "Onderwerp". Voer uw e-mailbericht in het tekstvak 'Bericht'.

5

Wijzig de instellingen in het deelvenster "Zoekcriteria voldoen" als u wilt opgeven die de e-mail ontvangt. U kunt gebruikers die deel van een specifieke gebruiker-groep, zoals abonnees of moderators, of alle gebruikersgroepen uitmaken. U kunt ook gebruikers die zich voor of na een bepaalde datum, die hebben de forums hebt aangemeld vóór en na een bepaalde datum of op basis van velden in hun profiel van de gebruiker, zoals locatie of bezetting.

6

Klik op "Verzenden" om toe te passen van de zoekcriteria. Klik op "Verzenden" om de e-mail te verzenden.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt bepaalde variabelen, zoals $username, in uw e-mail te personaliseren. Bijvoorbeeld, u de e-mail met "Geachte $username" kon beginnen en de e-mail luidt "Beste Bob12345" als het werd verzonden naar een gebruiker met die naam.