Hoe te stoppen met Norton Annual vernieuwing

Norton AntiVirus is een antivirus topproducten. Het beschermt uw computer tegen spyware, hackers en virussen. U kunt de software op CD te kopen of downloaden. Als u zich op Norton abonneert, wordt een automatische jaarlijkse verlenging geactiveerd. Norton's website zegt dat de automatische verlenging zal helpen zorgen dat er is geen kloof in van de computer bescherming en bespaart tijd omdat u niet hoeft te maken over het vernieuwen van de software zelf. Als u niet dat de automatische verlenging wilt, moet je de opt-out op uw eigen.

Instructies

1

Login aan uw rekening van de Norton op hun website.

2

Voer uw e-mailadres en wachtwoord.

3

Klik op "Log in".

4

Kijk naar de top van uw Norton accountpagina. Zoek het tabblad dat zegt "Automatisch verlengen" en tikken daarop.

5

Zoek het product waarvan automatische jaarlijkse verlenging die u wilt annuleren. Zodra u de software hebt geïdentificeerd, klikt u op het vinkje in het vak onder "aan." Het vinkje verdwijnt.

6

Klik op "update" aan de onderkant van de pagina. De webpagina zal u eraan herinneren dat u vernieuwen uw Norton-product zelf moeten zult wanneer het verloopt. Klik op 'terug' om terug te keren naar andere Norton-services.

Tips & waarschuwingen

  • Houd in mening dat zodra u Norton Anti-Virus downloaden, jaarlijkse automatische verlenging wordt automatisch geactiveerd.
  • U kunt kiezen uit automatische jaarlijkse verlenging op de Symantec-website als u uw product niet kunt op Norton's lijst vinden.
  • Als u opstarten van de jaarlijkse vernieuwing wilt, net volg dezelfde stappen, maar zorg ervoor dat "op" is ingeschakeld op de pagina automatische verlenging.