Hoe te spelen "Warcraft III: The Frozen Throne"

"Warcraft III: The Frozen Throne" is de uitbreiding op het oorspronkelijke "Warcraft III," een snel tempo, real-time strategiespel dat micro- en macro beheer van eenheden en uw economie benadrukt. Hoewel de core gameplay hetzelfde blijft, beschikt "Warcraft III: The Frozen Throne" over een gloednieuwe campagne-modus die introduceert nieuwe eenheden en verandert in de oudere eenheden. Dezelfde wijzigingen die van invloed zijn op de wijze van de campagne ook plaatsvinden in de multiplayer, dwingt je om te veranderen van oude strategie├źn en aanpassing aan de nieuwe.

Instructies

1

Selecteer een primaire race. Er zijn vier races in "Warcraft III: het bevroren troon:" mens, Night Elf, Orc en Undead. Elk ras heeft zijn sterke punten en zwakke punten en geen van hen spelen gelijk. De singleplayer spelen zal u kennismaken met elke race, samen met zijn eenheden en gebouwen. Multiplayer kunt u koos een race aan het begin van elk spel. In eerste instantie gericht op een race zal resulteren in minder frustratie als je de basis gameplay mechanics leert.

2

Met de linkermuisknop op een of meer eenheden van de werknemer en met de rechtermuisknop op de resource die u laten verzamelen wilt, zoals een goudmijn of een boom. Aan het begin van elk spel multiplayer spel, wordt u gegeven vier of vijf (afhankelijk van de race) werknemer eenheden die goud en hout verzamelen kunnen. Goud en hout zijn de primaire middelen die u gebruiken zult om te bouwen van nieuwe gebouwen en eenheden te produceren.

3

Met de linkermuisknop op een of meer eenheden en met de rechtermuisknop op een positie op de kaart om deze te verplaatsen er wanneer er te sterven. Selecteer meerdere units tegelijk (maximaal 12) met behulp van de linker-muisknop aan Sleep een vak rond de eenheden en de rechtermuisknop te klikken op een positie op de kaart te bewegen van de eenheden daar. Dit wordt aangeduid als "micro," die moet worden gebruikt voor het opslaan van eenheden van de dood.

4

Blijf uit onderhoud. Onderhoud is een vorm van belasting verworven wanneer u meer dan 50 voedsel produceren. In tegenstelling tot de naam al impliceert, voedsel verwijst naar de hoeveelheid eenheden u hebben geproduceerd. Elke eenheid varieert in levensmiddelen; bijvoorbeeld, is een peon of een menselijke eenheid alleen ter waarde van twee voedsel, terwijl andere eenheden gaan tot zes. Graaf van het voedsel is over het algemeen ten opzichte van de grootte van uw leger. Onderhoud wordt minder een probleem wanneer u uitbreiding honken naast de base die u bouwen met uw bron inkomsten verhogen.

5

Met de linkermuisknop op een werknemer eenheid en met de rechtermuisknop op de positie op de kaart waar u wilt bouwen van een base expansie. Naast een goudmijn of bos van bomen is ideaal. Met de linkermuisknop op de eenheid van de werknemer, druk op de 'B' toets en druk op de toets gebruikt om te bouwen van de uitbreiding gebouw zoals een boom des levens of houden. De juiste sleutel wordt weergegeven wanneer u de muis over het pictogram van het gebouw.

Tips & waarschuwingen

  • Snellere eenheden zoals ghouls en jagers gebruiken om regelmatig scout de kaart om te zien wat je tegenstander doet. Weet welke eenheden zij hebben, kunt u om te bouwen van contra eenheden. Weet waar ze uitbreidingen aan het opbouwen zijn, kunt u hen te vernietigen voordat ze winstgevend is geworden.