Hoe te spelen van een AVI-Video in een E-mail

AVI, afkorting van Audio Video Interleaved, is niet daadwerkelijk een FLV-bestand, maar een bestandscontainer. Dit betekent dat video, audio en zelfs nog afbeeldingen kunnen alle worden opgeslagen in een AVI-pakket, maar het bevat meestal een combinatie van audio-en videobestanden. AVI kan een nummer bevatten van andere videobestandstypen, volgens de digitale formaten Library of Congress, dus als u niet kundig voor toegankelijk een AVI van een e-mail, het probleem waarschijnlijk is dat u de codec die nodig is om te spelen de video bestand in die bepaalde AVI ontbreken.

Instructies

1

De bestandseigenschappen van het bijgevoegde AVI-bestand te bekijken. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop of druk op CTRL + klik op het bestand in de sectie van de bijlagen van de e-mail. Het menu, selecteer 'Eigenschappen'.

2

Controleer of een videoclip is inderdaad aangesloten. Omdat AVI gewoon een container is, kan soms bevatten een audiobestand, of misschien niets helemaal. Onder "Type of File" op het tabblad "Algemeen" van het bestand eigenschappen, het moet zeggen: "Videoclip". Als het zegt, "Unknown" of "Bestand niet wordt herkend," deze AVI niet eigenlijk leesbare gegevens bevatten en het zou een verspilling van tijd om verder te gaan.

3

Open het AVI-bestand met behulp van de finder-codecsoftware. Er zijn verschillende gratis programma's waarmee u AVI-bestanden te openen en zal het identificeren van de codec die nodig is om de video te spelen. Twee vinders van deze codec zijn AVS Video Converter en aFreeCodecVT.

Een codec is in principe een decoder. Het loopt een algoritme dat bepaalde soorten digitale video of audio streams decodeert en stelt spelers in staat om ze te herkennen.

4

Download de codec geïdentificeerd door de codec finder. De meest voorkomende codecs in een AVI-bestand zijn DivX- en MPEG. U kunt kopen een DivX codec en de speler, of u kunt de open-source gratis alternatief, xVid.

If the codec is an uncommon type, like Indeo, download it at a site specializing in codecs, such as Free-codecs.com.

5

Open de video met behulp van een mediaspeler. Nu dat de codec is geïnstalleerd, moeten de meeste mediaspelers automatisch herkennen en het in dienst. Als dit niet werkt, download de mediaspeler die zijn gekoppeld aan de codec, zoals de DivX Player DivX.