Hoe te spelen onvolledig AVIs

Als u begint met het downloaden van een video AVI-bestand, maar nooit eindigen-- of als u wilt kijken het deel dat u hebt gedownload terwijl we wachten tot het downloaden te voltooien--moet u een mediaspeler geschikt voor het afspelen van onvolledige AVI-bestanden. Soms kan een AVI beschadigd raken op zodanige wijze dat het effectief onvolledig maakt. U kunt dit omzeilen met de juiste speler. De VLC Media Player is uw beste inzet voor deze situatie en dreigt te werken geen kwestie welke besturingssysteem u gebruikt.

Instructies

1

De VLC mediaplayer downloaden. Dit is een uiterst robuuste multi-platform video en audio speler beschikbaar kostenloos van het VideoLAN-project. Volg de link in "Middelen" en klik op "Download VLC" of Selecteer uw besturingssysteem uit de lijst hieronder.

2

De speler installeren door dubbel te klikken op het gedownloade bestand en vervolgens de aanwijzingen op het scherm instructies.

3

Open VLC en klik "Media", dan "Open File". Blader naar en selecteer het onvolledige AVI-bestand. Afhankelijk van de exacte status van het bestand, kan een dialoogvenster weergegeven om u te informeren dat zoeken niet werkt en het aanbieden van te herstellen van de AVI. Als het bestand uiteindelijk voltooid worden zal (dat wil zeggen, als u nog steeds aan het downloaden bent het en wil gewoon om te kijken wat u tot nu toe hebt gedownload) klikt u op "Niet repareert." Als er geen kans is van de voltooiing van het bestand, kunt u klikt u op de "Reparatie" om te vertellen van VLC om te proberen en te repareren het bestand zodat de juiste zoeken.

Tips & waarschuwingen

  • Windows-gebruikers kunnen ook downloaden en installeren van de kleinere GOMPlayer van de koppeling in "Bronnen." Dit had minder functies dan VLC maar moet zitten kundig voor onvolledige AVIs net zo goed spelen. Gebruik het alleen als je VLC--zou gewoon zijn "Open" functie gebruiken het AVI-bestand te openen.