Hoe te spelen DDO via een Proxy

Kerkers en draken Online, of DDO, is een online role-playing spel waar u een teken van de populaire traditionele kerkers en draken dobbelstenen spel. Vervolgens kunt u interactief werken met andere spelers het spel ook online uitvoert. DDO is gratis te gebruiken. Als u uitvoeren via een proxy, die een extra beschermingsniveau tussen u en de spel server toevoegt wilt, kunt u doen met behulp van enkele tools beschikbaar online.

Instructies

1

Download en installeer de IP verbergen (zie bronnen). Dit programma is gratis te proberen voor een 3-dagen trial. Klik op de "Zoek voor IP door Country" knop om te zoeken naar een proxy-server. Klik op "Verbinden" verbinding maken met de server. Open DDO te spelen via de proxy.

2

Download en installeer CC Proxy Server (zie bronnen). Dit programma is gratis te proberen in een 3-daagse periode voordat u voor de aankoop van de volledige versie om te blijven spelen. Selecteer en maak uw type van proxyserver, en vervolgens tikken "Voorsprong" en selecteer "DDO" in Vensters te spelen via de proxy.

3

De Proxy + software installeren (zie bronnen). Proxy + is gratis uit te proberen met een aantal functies uitgeschakeld. Verbinden naar de proxy u wilt gebruiken in het programma, en dubbelklik vervolgens op de "DDO" snelkoppeling op uw bureaublad te activeren DDO.