Hoe te Resize een agenda geplakt in een Word-Document

Hoe te Resize een agenda geplakt in een Word-Document


De Microsoft Office-Suite tekstverwerkingsprogramma, Microsoft Word, wellicht "woord" in de titel, maar het gaat niet alleen om letters op een scherm. Word ondersteunt het importeren van een groot aantal afbeeldingen, die helpen kan illustreren van tekst in het document of dienen als een geheel document zelf. Zodra u een afbeelding in Word, zoals een kalender geplakt hebt, hebt u volledige controle over het beeld van uiterlijk, met inbegrip van de grootte.

Instructies

1

Open Microsoft Word en klikt u op het tabblad "Bestand" aan de bovenkant van het scherm. Selecteer "Open" en blader naar het document met de kalender om het formaat. Dubbelklik op de naam van het bestand en het document wordt geopend in een nieuw Word-venster.

2

Ga naar de pagina of de sectie met de kalender voor zetelen.

3

Klik eens op de agenda het om focus te geven; een frame eromheen met kleine vakjes in elke hoek.

4

Druk op en houd de "Shift"-toets op het toetsenbord. Klik op een van de vakken klein hoekje op de kalender en sleep het in naar het midden van de kalender voor verschrompelen op. Sleep de hoek uit de buurt van het midden van de kalender om het te vergroten.

5

Het document opslaan met een nieuwe naam ter bescherming van het origineel, of opslaan met dezelfde naam te overschrijven van het origineel.

Tips & waarschuwingen

  • Uitbreiding van een afbeelding zet u op risico voor een visuele verstoring genaamd reactief, wat gebeurt wanneer u omhoog gaan in grootte. De kalender kan beginnen te kijken vaag of gebroken omhoog in kleine stukjes. Het is altijd mogelijk om te gaan kleiner, zodat het kan ideaal om te plakken de kalender in groter dan je denkt u mogelijk nodig hebt en verschrompelen op neer zodra het in de plaats.