Hoe te repareren van een Rundll.exe-bestand

Rundll fouten betreffen een computerregister. Systemen met Windows rundll bestanden gebruiken om te helpen met het laden van programma's en andere bestanden. Als een rundll fout optreedt, kan wordt beïnvloed door de fout blijft deze onbruikbaar totdat de fout is opgelost. Unidirectioneel moet vaststellen een rundll fout gaat met behulp van de computer "Services Management" functie, terwijl de andere gaat om toegang tot de computer van de Register-editor.

Instructies

Door middel van servicemanagement

1

Om te stoppen met de fout door middel van de computer "Services beheer", door het programma de rundll fout veroorzaakt te identificeren. Kijk op de laatste bestandsnaam dat op "dll" eindigt wanneer de fout wordt weergegeven.

2

Klik op de knop "Start" en selecteer "Run" uit het menu Start. Typ "services.msc" in het venster uitvoeren.

3

Zoeken naar het programma geïdentificeerd als de bron van de fout "dll" in het "Services Management" venster dat verschijnt. Met de rechtermuisknop op het programma en klik op 'Stop'.

Via de Register-Editor

4

De om fouten te herstellen door middel van de Register-editor, klikt u op de knop Start en selecteer uitvoeren vanaf het Start-venster. Type "regentschap" om de Register-editor.

5

Ga naar "HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft > Windows > CurrentVersion > uitgevoerd."

6

Vind de overeenkomstige registersleutel met het programma de "dll" fout veroorzaakt. Dit verwijderen en start de computer opnieuw op.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige wijzigingen via de Registereditor kunnen niet ongedaan worden gemaakt.
  • Wijzigingen via de Registereditor kunnen leiden tot bepaalde programma's niet meer reageert en ervoor zorgen dat de computer onbruikbaar worden.