Hoe te repareren van een Laptop wanneer sommige brieven kan niet worden ingedrukt

Hoe te repareren van een Laptop wanneer sommige brieven kan niet worden ingedrukt


Een laptopcomputer met een defecte toetsenbord kan blijken te zijn een probleem monumentale productiviteit. Verouderde toetsenbordstuurprogramma's en lint kabel afsluitingen kunnen vaak blijken te zijn het probleem. Gelukkig, herstellen van dergelijke kwesties is niet buiten het rijk van de mogelijkheid van de gemiddelde consument, zelfs als je geen vorige computer reparatie van deskundigheid. De enige hulpmiddelen die nodig zijn om te herstellen van een laptop toetsenbord zijn een kruiskopschroevendraaier hoofd schroevendraaier en een klein plastic zakje voor het tijdelijk opslaan van schroeven.

Instructies

1

Download nieuwe stuurprogramma's voor uw laptop toetsenbord. Wanneer toetsen op een laptop toetsenbord niet te registreren wanneer gedrukt of wanneer het toetsenbord anders reageert, kan vaak het probleem worden herleid tot een gebrek aan bijgewerkte stuurprogramma's voor het apparaat. Bezoek de ondersteuningswebsite van de fabrikant voor uw laptop te vinden en te downloaden naar de wagenmenner.

2

Dubbelklik op het bestand van de bestuurder het toetsenbord stuurprogramma's te installeren op uw laptop. Start uw laptop voor de wijzigingen door te voeren.

3

Schakel het toetsenbord lint als het toetsenbord brieven niet reageert blijven na het downloaden van de nieuwe stuurprogramma's. De laptop uitgeschakeld en ontkoppel de batterij. Dit is een belangrijke veiligheidsmaatregel. Zet de laptop op en zoek de horizontale omtrek die langs de bovenkant van de onderkant van de machine loopt. Direct onder deze batterij zullen overzicht de batterij-release mechanisme. Schuif deze naar het recht op de pop uit en verwijder de batterij.

4

Houden de laptop omgedraaid en verwijder de schroeven aan de onderzijde van de computer. Veel laptop modellen hebben deze schroeven gemarkeerd met kleine toetsenbord pictogrammen voor gemakkelijke identificatie. Verwijder deze schroeven met een kruiskopschroevendraaier.

5

Plaats de schroeven in een kleine plastic zak ter bewaring afgeven. U moet de schroeven later bij elkaar zetten van de componenten van het toetsenbord.

6

Schakel het laptop zorgvuldig weer over. Het toetsenbord zal nu worden losse en uit de laptop behuizing kan worden opgeheven. Til de laptop gedeeltelijk, net genoeg om te onthullen het toetsenbord lint. Dit lintkabel loopt van de onderkant van het toetsenbord naar de laptop binnen de behuizing, waar het verbindt met de toetsenbord lint kabel aansluiting aan de onderkant van de machine. Als het toetsenbord lint heeft vandaan deze verbindingslijn die het probleem met het reactievermogen van de toetsen verklaren zou los. Til voorzichtig op een van de randen van de socket en schuif het toetsenbord lint terug in het stopcontact.

7

Vergrendel de aansluiting terug door op het stevig naar beneden te drukken. Het moet snap terug in de vergrendelde positie.